Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Loopbaanspreekuur bij Stadkamer Centrum

4 december 2017-08:00 - 17:00

Op vrijdag 8 en 22 december van 16:00 tot 17:00 uur kan men bij stadkamer Centrum terecht met vragen omtrent de eigen loopbaan. Loopbaancoach Steven van der Kolk helpt om verder te komen in je denkproces, waardoor men beter in staat is om te kiezen, nieuwe kansen te zien en verder te komen.

Doe ik het werk dat bij me past? Hoe krijg ik de uitdaging terug in mijn werk? Waar wil ik naar toe in mijn loopbaan en hoe kom ik daar? Benut ik mijn talenten wel voldoende of zit er misschien meer in? Hoe vind ik mijn droombaan? Wat wil ik nu eigenlijk?

Dit zijn zomaar wat loopbaanvraagstukken waar mensen mee rondlopen maar vaak geen oplossing voor hebben. Bij Steven van der Kolk kan men vrijblijvend met alle vragen en wensen omtrent de loopbaan terecht. Dit is interessant voor zowel die misschien een switch willen maken, maar ook voor werkzoekenden.

Steven van der Kolk heeft zich verdiept in arbeidsmarktbenadering. Het aantrekkelijk worden voor de arbeidsmarkt staat hierbij centraal. Denk hierbij aan het actualiseren van je cv en LinkedIn, het maken van een elevator pitch en het concreet maken van je kwaliteiten aan de hand van de STARR(T)-methode.

Gegevens

Datum:
4 december 2017
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Back to top button