Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Melanie Rieback: Avantgarde entrepreneurship

3 december 2019-20:30

In de klassieke economie en bedrijfsvoering is winst maken het grootste goed. Maar hoe zit het met de winst die we kunnen maken voor onze maatschappij en onze aarde? Melanie Rieback stelt met haar inspirerende visie op ondernemerschap alles wat je weet over entrepreneurship in twijfel: avantgarde entrepreneurship, dus. De ‘ethische hacker ’ laat zich inspireren door belangrijke economen, zoals Kate Raworth met haar donut economie model. Hoe kan een ander businessmodel waarde toevoegen aan mens, maatschappij en natuur?

Melanie ontwikkelde een disruptief bedrijfsmodel en voert dit model succesvol uit met haar bedrijf Radically Open Security. Haar bedrijf heeft hiermee meerdere prijzen gewonnen zoals de Meest Innovatieve IT leider van Nederland (TIM award) en een van de 9 meest innovatieve vrouwen in Europese Unie (EU women innovators prize). Deze Meet Up is een unieke kans om een inspirerend voorbeeld te krijgen van post growth entrepreneurship – voorbij de groei van economie, bedrijfsmodellen en om hiermee daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Betekenisvol ondernemen, terwijl je er geld mee verdient? Grijp de unieke kans om een inspirerend voorbeeld te krijgen van post growth entrepreneurship door Melanie Rieback.

LET OP: dit Club Cele programma is in het Engels.

Lezing Melanie Rieback: Avantgarde entrepreneurship | Talk of the Town Zwolle vindt plaats op dinsdag 3 december om 20.30 uur in de Rabo Foyer van de Zwolse theaters [Blijmarkt 25].

Club Cele is een dynamische ontmoetingsplek voor verrassende verbindingen. Elke dinsdag is er een programmering: van stadsgesprek tot theatercollege en van Café 02 tot VPRO Tegenlicht Meet Up. Hier kunnen inwoners van de brede regio Zwolle wekelijks terecht om informatie en inspiratie te halen én te brengen. Zij ontmoeten elkaar op basis van thema’s, onderwerpen en interessegebieden en enthousiasmeren elkaar om samen te aan de slag te gaan. Club Cele zet de stad in beweging en is het vertrekpunt van idee naar realisatie.

Gegevens

Datum:
3 december 2019
Tijd:
20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Schouwburg Odeon
Blijkmarkt 25
Zwolle, overijssel Nederland
+ Google Maps
Back to top button