Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing van Eva de Klerk

13 februari 2018-20:30 - 22:00

Zwolle – ‘Make Your City’ is de naam van het boek en de boodschap van Eva de Klerk. Hoe verander je een ruimte waar niemand wil zijn, waar je je ontheemd of misschien zelfs onveilig voelt, een plek om te verblijven? Een ontmoetingsplaats die tevens dient als ‘place to be’ als kloppend hart van een stad. Eva de Klerk, stadspionier en bottom-up city developer deed dit met de wereldberoemde NDSM Werf in Amsterdam. Op 13 februari komt zij ons inspireren: hoe maak je van een ruimte een plek? Wat is het beginpunt? En welke kansen biedt het voor Zwolle? Tot dinsdag 13 februari om 20.30 uur in Cafe Foye bij een gloednieuw Stadscafé!

Eva’s filosofie wordt uitgebreid besproken in haar boek ‘Make Your City’ waarin ze haar geleerde lessen als stadspionier deelt met de lezer. Wat zijn de valkuilen als initiatiefnemer? Wie en wat heb je nodig om te starten? In een uitgebreide presentatie deelt ze 20 jaar ervaring met de zaal, waarna er tijd is voor een gesprek. Wat kan Zwolle leren van de lessen geleerd in Amsterdam? Wil je geïnspireerd raken door een stadmaker met een indrukwekkend CV? Ben je benieuwd hoe Eva van leegstand een unieke ontmoetingsplek creëerde waar nu 80 studio’s, 12 grote theater workshops en een skatebaan zijn gehuisvest? Bestel
dan snel je gratis kaart!

Club Cele, Stadsbeweging Overijssel en ZAP (Zwols Architectuur Podium) organiseren samen het Stadscafé en gaan elke tweede dinsdag van de maand het gesprek aan met architecten, ontwikkelaars, kwartiermakers, kunstenaars, kantelaars en vele anderen.

Gegevens

Datum:
13 februari 2018
Tijd:
20:30 - 22:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

cafe foye
Back to top button