Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lepeltje Lepeltje

10 juni 2019-12:00 - 22:00

Lepeltje Lepeltje strijkt neer in het groene Park de Wezenlanden. De grote verhuizing naar een nieuw park en naar het Pinksterweekend wordt uitgebreid gevierd op Lepeltje Lepeltje Zwolle. Van vrijdag 7 juni tot en met maandag 10 juni staat het programma vol Zwolse prachten.

Zwolse klankkunstenaars

Na een eerdere succesvolle samenwerking presenteert Poppodium Hedon opnieuw de zaterdag van Lepeltje Lepeltje Zwolle. Het hele muzikale programma van zaterdag 8 juni bestaat uit bands en DJ’s uit de omgeving, aangedragen door Poppodium Hedon welke perfect aansluiten bij de sfeer van Lepeltje Lepeltje. Zwolse klankkunstenaars zijn onder andere The Koalaz, De Alliantie, Irey Selecta & Routhyooth, Dj Franc Moody en Cabron.

Lokale keukens

Lepeltje Lepeltje is rijkelijk belegd met ambachtelijke keukens, zowel uit de contreien van Zwolle als mobiele keukens die wat extra kilometers reizen. Verlekker je aan gepofte aardappels van Batata of exotische quesadilla’s van Exotiqo. De Zwolse keukens worden vertegenwoordigd door onder andere Zwolsche Zwammen, Librije Jimmm’s en Chef Tournant.

Zwolsche Zwammen

Zwolsche restaurants weten het maar al te goed: Franks lokaal gekweekte zwammen op koffiedik bieden verrassende variatie. Tijdens Lepeltje Lepeltje vertoont hij zelf wat voor lekkers je allemaal met zijn oesterzwammen kan.

Librije Jimmm’s

De Librije Jimmm’s kookt de sterren van de hemel. Laat je werelsmaken met een vernuftige twist voorschotelen vanuit een aanhangwagen.

Chef Tournant
Deze thuiskok uit Zwolle komt met zijn nieuwe truck die voor het eerst zal rollen tijdens Lepeltje Lepeltje. Op autodidactische wijze: verwacht vis, barbecues en verbazing.

Vermaak voor groot en klein

Naast deuntjes en baksels uit de buurt kan men zich het hele weekend vermaken met de mooie-dingen-markt en kindervertier. Scoor handgemaakte kunst bij ‘Olly & Ko’ of bij de ‘Beeldkeuken’. ‘Eemland Massage’ bereid je voor op een avond op de dansvloer.
Terwijl mama en papa genieten van de sfeer kunnen de kleinsten genieten van het boordevolle kinderprogramma. Houd je kids zoet bij met een workshop van ‘De Dansformule’ of ‘De Platte Dierentuin’. Laat ze wegzwijmelen bij de verhalen van ‘De Vreemde Vogels’ of ‘De Avonturen van Lizelore’. Vergeet niet de Lepeltje Lepeltje kleurplaat mee te nemen, wie weet win je een gratis pannenkoek.

Gegevens

Datum:
10 juni 2019
Tijd:
12:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Park de Wezenlanden
Wethouder Alferinkweg
Zwolle, Overijssel
+ Google Maps
Back to top button