Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Laatste open dag hogeschool Windesheim

6 april 2018-13:00 - 18:00

Zwolle – Op vrijdag 6 april van 13.00 tot 18.00 uur houdt hogeschool Windesheim zijn laatste open dag van dit schooljaar. Voor eindexamenkandidaten de laatste gelegenheid voordat zij een knoop moeten doorhakken. Voor leerlingen uit havo-4, mbo-3 en vwo-5 de kans om tijdig te beginnen met hun studiekeuze.

Tijdens de open dag zijn er voor de scholieren verschillende voorlichtingsactiviteiten, zoals het maken van een gratis studiekeuzetest of een kort gesprek met een studiekeuzecoach. Nieuw deze open dag is een voorlichtingsronde over de overstap van mbo naar hbo. Kijk voor aanmelden en het volledige programma op windesheim.nl/opendag.

Nieuw: Windesheim Business College

Vanaf september 2018 kunnen maximaal veertig eerstejaarsstudenten een persoonlijke leerroute volgen binnen de economische opleidingen van Windesheim. Via het Business College schrijven studenten zich niet in voor één opleiding, maar kunnen zij zich vrij bewegen binnen de verschillende economische opleidingen. Ze hebben geen rooster, geen klas en geen verplichte vakken en colleges. Wél hebben ze alle ruimte en vrijheid om zelf hun eigen leerroute te bepalen. Op de open dag kunnen bezoekers op diverse manieren deze nieuwe manier van leren ervaren.

Gegevens

Datum:
6 april 2018
Tijd:
13:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Windesheim
Back to top button