Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De kracht van Zwolle: wat maakt onze creatieve industrie uniek?

6 februari 2018-20:00 - 22:00

Op 6 februari om 20:00 uur is het zo ver! In Odeon ontmoeten de Creatieve Industrie, betrokken partners en inwoners uit Zwolle elkaar opnieuw. Tijdens de Meet Up licht de gemeente Zwolle de resultaten van de onlangs uitgevoerde behoefteverkenning creatieve industrie toe. Vervolgens gaan wij in gesprek over het onderzoek: wat betekent dit voor de Creatieve Industrie en de economie van Zwolle? Waarin kan en gaat Zwolle zich onderscheiden van de rest van Nederland? Ben jij een denker en een doener? Heb je een startup of ben je starter? Of ben je betrokken bij de creatieve Industrie? Heb je er interesse in of wil jij erbij betrokken zijn als andere partij? Kom dan langs en ga in gesprek over behoeftes en concrete vervolgstappen!

Wat maakt Zwolle uniek?
Na een succesvolle eerste bijeenkomst met creatieve en artistieke bedrijven gaan we in gesprek over het vervolg: wat maakt Zwolle uniek ten opzichte van andere Nederlandse steden met creatieve en artistieke bedrijvigheid? Wij gaan op zoek naar het antwoord met behulp van panels van creatieve bedrijven en betrokken partners, samen in gesprek met de aanwezigen.

Op naar de volgende stap!

De avond is het vervolg op De Stem van de Creatieve Industrie die plaatsvond op 29 mei tijdens Zwolle Unlimited. Sinds deze bruisende Meet Up is er veel gebeurd. De gemeente Zwolle heeft een verkenning naar de behoeftes van starters en startups in de creatieve industrie laten uitvoeren: Wat zijn de resultaten en wat betekent dit voor onze stad? Daarna gaan we met elkaar in gesprek over mogelijke vervolgstappen.

Gegevens

Datum:
6 februari 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Odeon
Blijmarkt 25
Zwolle, Nederland
+ Google Maps
Back to top button