Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kraammarkt Isala Vrouw-kindcentrum zaterdag 30 september

30 september 2017-11:00 - 16:00

Zwolle – De geboorte van een baby is een bijzondere periode in het leven. Er komt van alles bij kijken; de zwangerschap, de bevalling en de tijd daarna. Om op deze vragen een antwoord te krijgen, organiseert Isala Vrouw-kindcentrum een kraammarkt voor zwangeren en jonge gezinnen. Toegang is gratis. De kraammarkt vindt plaats bij Isala in Zwolle aan de Dr. Van Heesweg 2 (hoofdgebouw V), op de 1e en 2e verdieping boven de Centrale hal.

Babybootcamp

Op de kraammarkt staan stands van verschillende Isala-afdelingen waar bezoekers informatie kunnen krijgen over zwangerschap, bevallen bij Isala, Thuismonitoring, maar ook over borstvoeding, fysiotherapie, de zorg voor de baby en de Kinderafdeling. Daarnaast zijn er diverse stands met leuke en handige producten voor zwangeren, jonge ouders en baby’s. Aanstaande moeders kunnen ook hun buik laten beschilderen of deelnemen aan workshops. Zoals reiki of een babybootcamp waarin het fit en in balans zijn van de moeder centraal staat.

Isala Vrouw-kindcentrum

Is hét centrum binnen Isala voor zorg aan vrouwen, (aanstaande) moeders, pasgeborenen en te vroeggeboren baby’s en kinderen. Het Vrouw-kindcentrum biedt hoogwaardige specialistische zorg voor vrouw én kind in een gemoedelijke omgeving en is het grootste geboortecentrum van Nederland. Het Isala Vrouw-kindcentrum bestaat uit de volgende specialismen: Fertiliteit, Verloskunde, Gynaecologie, NICU (Neonatale intensive care unit) en Kindergeneeskunde.

Klik hier voor meer informatie

Gegevens

Datum:
30 september 2017
Tijd:
11:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Isala ziekenhuis
Dokter van Heesweg 2
Zwolle, Nederland Nederland
+ Google Maps
Back to top button