Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koningsdag vv SVI

27 april 2019

Gratis

Op zaterdag 27 april organiseert de BG Activiteiten van v.v. SVI weer de jaarlijkse Koningsdag Optocht, Kinderspelen, Kleedjesmarkt en zijn er Springkussens en vele andere activiteiten op sportpark “de Siggels” in Zwolle-Zuid

’s Morgens om 9.30 uur vertrekt vanaf de Oude Deventerstraatweg onder muzikale begeleiding van muziekvereniging Kunst Na Arbeid, een bonte stoet van kinderen met versierde fietsen. Ruitersportcentrum Zwolle sluit traditiegetrouw de rij met een kleurrijke stoet paarden en pony’s.

De route gaat vanaf de Oude Deventerstraatweg via: Zwarteweg, Nieuwe Deventerweg, Thorbeckelaan, Troelstralaan, Nieuwe Deventerweg, Oldeneelallee en Staatsmanlaan naar v.v. SVI.

Rond 10.45 uur zal de stoet aankomen op sportpark “de Siggels”. Hier zal tijdens de klanken van het Wilhelmus de vlag worden gehesen. Voor de ballonnenwedstrijd hebben we dit jaar iets anders bedacht dat beter is voor het milieu.

Daarna gaan de kinderspelen en kleedjesmarkt van start. Voor elk kind dat alle spelletjes heeft gedaan en heeft laten aftekenen op het spelletjesformulier, is er een pannenkoek gebakken door Jimmy Lutam en/of een ijsje.

In de kantine zal weer een verloting worden gehouden met vele mooie prijzen. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door diverse bedrijven die v.v. SVI een warm hart toedragen en die het belangrijk vinden dat de Koningsdag met zijn activiteiten rond en bij v.v. SVI niet verloren gaat.

Tevens zal er een hoofdronde verloting gespeeld worden waarvan de opbrengst dit jaar naar HOSPICE LOTUS bij Het Zand Zorgcentrum zal gaan!
Zo probeert v.v. SVI elk jaar een goed doel te ondersteunen.

Tijdens de activiteiten op ons sportpark zal ook Scouting Indaba Zwolle (Ittersum) zich presenteren op één van onze velden met onder andere Spijkerbroekhangen, touwtrekken en andere activiteiten.

Elk jaar komen er niet alleen veel kinderen maar ook veel volwassenen naar v.v. SVI. Zij vinden het vooral gezellig om elkaar weer eens te ontmoeten. Soms lijkt het een ware reünie! Ook voor nieuwe bewoners in onze wijk is het leuk om eens te komen kijken wat er allemaal gebeurd bij v.v. SVI en de gezelligheid te proeven op zo’n dag.

De bar- en keukenmedewerkers zullen weer klaar staan voor een kopje koffie, een frisdrankje, een biertje, een patatje of een snack. Ook is er een broodje haring verkrijgbaar dankzij onze sponsor Vishandel Theo Muys. Tevens zal onze sponsor Jumbo aan de Sellekamp met Oranje Jumbollen in de kantine staan.

Al met al dus weer veel vertier op en rond sportpark “De Siggels” aan de IJsselcentraleweg 9 in Zwolle-Zuid.

Wij hopen dat het op 27 april Koningsdag erg mooi weer wordt en dat wij jou en jouw familie mogen begroeten tijdens de optocht en/of op ons sportpark met de vele activiteiten! We zijn heel blij dit alles te kunnen realiseren met de hulp van vele vrijwilligers, sponsoren en collectanten.

De collecte zal in Zwolle-Zuid gelopen worden in de week van 21 t/m 27 april. Mocht er in jou straat nog niet gecollecteerd worden en wil jij ook je steentje bijdragen aan een fantastische Koningsdag in Zwolle-Zuid dan kun je je opgeven om te collecteren via: activiteiten@vvsvi.nl of telefonisch bij: Rudy van den Berg 06-18425369.

Gegevens

Datum:
27 april 2019
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

vv SVI
Site:
https://www.vvsvi.nl/

Locatie

Sportpark de Siggels
IJsselcentraleweg 9
Zwolle, Overijssel 8014 BK Nederland
+ Google Maps
Back to top button