Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kom verkleed naar het nieuw kinderevenement Doe’s Gek

27 oktober 2017-10:00 - 29 oktober 2017-17:00

€14,50

Zwolle – Op 27, 28 en 29 oktober wordt het nieuwe kinderevenement Doe’s Gek ( www.doesgek.nl ) georganiseerd in de IJsselhallen in Zwolle. Een interactief kinderevenement met veel LEGO, een gamehal, kermisattracties, hindernisbanen, dinosaurussen, bioscoop en liveshows. De organisatie roept de kinderen op om vooral verkleed naar het evenement toe te komen.

De organisator van Doe’s Gek wil het thema graag doortrekken naar de bezoekers. Voor de kinderen moet het een feest zijn om naar het evenement te komen. Het feest kan nu thuis al beginnen. Eerst de vraag: wat moeten we aantrekken? Vervolgens de zoektocht naar de kleding, het passen van de kleding en uiteindelijk het gevoel en de droom dat je voor één dag koning, prinses, brandweerman of piraat bent. Het wegdromen in je eigen fantasiewereld start thuis en moet op het evenement vooral doorgaan. Het is leuk om de kinderen al thuis in de sfeer te brengen. Het verhoogd de spanning om naar Doe’s Dek toe te komen en dat is nu juist de bedoeling. Uiteraard is er dagelijks een prijs voor het best verklede kind. Maar de organisatie benadrukt dat het daar zeker niet om gaat. “Het gaat om het plezier van de kinderen en als we kunnen stimuleren dat het plezier thuis al begint dan is deze missie geslaagd” aldus Marc van Aalst, organisator van Doe’s Gek

Het nieuwe kinderevenement belooft een feest te worden voor de kinderen. Alle attracties op het evenement zijn gratis toegankelijk. Onbeperkt genieten van de kermisattracties en spelen op een groot scala computerspelletjes. Doe’s Gek bestaat uit 12 kinderwerelden waar zij de baas zijn en waar zij bepalen wat ze willen doen. Actief op de springkussens of lekker passief genieten van de bioscoop of liveshow. LEGO vereniging de Bouwsteen organiseert stoere LEGO wedstrijden met vette prijzen. Maar er zijn ook genoeg LEGO stenen waar vrij gebouwd kan worden. De kinderen kunnen daar hun eigen creativiteit botvieren.

De oudste botten komen overigens van de dinosaurussen die op het evenement rondlopen. Attractiepark Dinoland die ook meedoet aan Doe’s Gek stelt meerdere dinosaurussen ten toon.
Op het live podium wordt het verhaal verteld over de vondst van een dinosaurus baby ei. Miljoenen jaren geleden leefden er dinosaurussen op deze wereld. Het enige dat van deze dieren nog is overgebleven , zijn botten. Tenminste…dat dacht men. In de Dino Experience liveshow sta je oog in oog met een levensechte T-REX. Beleef op Doe’s Gek de prehistorie opnieuw.

Meer informatie

Gegevens

Begin:
27 oktober 2017-10:00
Einde:
29 oktober 2017-17:00
Kosten:
€14,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

IJsselhallen
Rieteweg 4
Zwolle, Overijssel 8011AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
038-4211843
Site:
https://www.ijsselhallen.nl/
Back to top button