Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kinder Sportspektakel in het Theater van de Sport – Landstede Sportcentrum

30 december 2019-12:30 - 16:00

Foto: CC Erik Jacobs _Landstede Sportcentrum Flickr.com

In de Kerstvakantie zijn kinderen van 6 tot en met 12 jaar van harte welkom bij het Kinder Sportspektakel. Dit vindt plaats op maandag 30 december 2019 in het Theater van de Sport – Landstede Sportcentrum. Een gezellige middag met allemaal verschillende sporten.

Tijdens het Kinder Sportspektakel maken de kinderen kennis met volleybal, basketbal, zaalvoetbal, korfbal en badminton. Onder begeleiding van vrijwilligers van verschillende verenigingen kunnen zij al deze sporten uitproberen. Het Kinder Sportspektakel op 30 december begint om 12:30 uur en duurt tot 16:00 uur. Tussendoor worden de kinderen getrakteerd op iets lekkers en na afloop krijgen alle deelnemers een vrijkaartje van de Landstede Hammers cadeau!

De entree voor deze sportieve middag is geheel gratis, maar aanmelden is wel verplicht! Dit kan via de website van het Landstede Sportcentrum: www.landstedesportcentrum.nl

De Sportweek is een initiatief van het Theater van de Sport – Landstede Sportcentrum in samenwerking met SportService Zwolle, Volleybal Club Zwolle, iFC Zwolle, Landstede ZAC Basketbal, Korfbalvereniging Sparta en de Zwolsche Badminton Club. De activiteiten vinden plaats in het Landstede Sportcentrum aan de Hogeland 10 in Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.landstedesportcentrum.nl.

Gegevens

Datum:
30 december 2019
Tijd:
12:30 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Landstede Sportcentrum
Hogeland 10
Zwolle, Overijssel 8024 AZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
088 - 8508920
Back to top button