Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstviering voor jong en oud bij Baptisten Gemeente Zwolle

22 december 2019-10:00

Zwolle – Dit jaar heeft Baptisten Gemeente Zwolle een reeks bijzondere kerstbijeenkomsten op de planning, voor jong en oud. Het jaarlijkse kinderkerstfeest vindt plaats op zondag 22 december 2019 om 10.00 uur. Op Kerstavond, dinsdag 24 december is er om 18.30 uur een zangdienst en op eerste Kerstdag vieren de baptisten de gebruikelijke kerstdienst om 10.00 uur. Alle diensten vinden plaats in kerkgebouw De Samenhof, Burgemeester Drijbersingel 15 in Zwolle.

Interactief kinderkerstfeest

Op zondag 22 december organiseren de baptisten het jaarlijkse kinderkerstfeest. Dit jaar speelt Timo van den Heuvel zijn voorstelling Sterren Gezocht. Twee schapen uit de Wonderwolk zijn op weg naar het kerstfeest. Toch durft één van de schapen niet te gaan; hij dwaalt eenzaam door Zwolle. Samen met het publiek helpt Timo beide schapen om toch bij de kerststal te komen.

Voorganger Aernout de Jong vertelt: ‘Jaarlijks organiseren wij een kinderkerstfeest, altijd met een gastspeler. Tijdens onze kerstpakkettenactie nodigen wij mensen uit onze buurt – de wijk Dieze – uit om naar deze voorstelling te komen. Wij vinden het fijn en belangrijk om er voor de wijk te zijn. Ieder jaar verandert onze kerkzaal in een gezellige huiskamer en zien we weer een zaal vol vrolijke kinderen (en ouders). Zowel uit Dieze als de rest van Zwolle.’ Na de dienst staat er volop lekkers klaar en is er ruimte voor ontmoeting.

De interactieve voorstelling begint om 10.00 uur in kerkgebouw De Samenhof, Burgemeester Drijbersingel 15 in Zwolle.

 

Gegevens

Datum:
22 december 2019
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Kerkgebouw de Samenhof
Burgemeester Drijbersingel 15
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button