Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileum concert: Ton Koopman 75 jaar

16 februari 2020-14:30 - 16:45

€15

Zwolle – In schouwburg Odeon, in de Hemminkzaal, wordt door Ton Koopman een Jubileumconcert gehouden in verband met zijn 75e verjaardag. Dit gebeurt op zondag 16 februari om 14:30 uur. Kaartjes kopen doe je hier.

Ton Koopman wordt 75 jaar en dat viert hij in zijn geboortestad met een bijzonder concert. Ton Koopman deelt in dit concert zijn grote passie voor Barok met de nieuwe generatie musici van jeugdstrijkorkest Het Britten uit Zwolle. Het wordt een feestelijk concert waarin de verjaardag van Ton Koopman samen met het publiek wordt gevierd.

Op het programma staan het beroemde 3de Brandenburgs concert en het concert voor 4 klavecimbels van Bach, en ook muziek van Biber, Locatelli en Vivaldi´s concert voor 4 violen.

De solisten zijn op klavecimbel Ton Koopman, zijn vrouw Tini Mathot, het jonge muziektalent uit Kampen David Zielman en een leerling van Ton Koopman. Dirigent Loes Visser geeft het stokje voor deze gelegenheid over aan Ton Koopman die zelf vanaf het klavecimbel dirigeert. De solisten in Vivaldi´s concert voor 4 violen zijn alumni van het Britten die inmiddels studeren aan het Conservatorium.

Gegevens

Datum:
16 februari 2020
Tijd:
14:30 - 16:45
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
https://zwolsetheaters.nl/programma/britten-viert-75-jaar-ton-koopman

Locatie

Schouwburg Odeon
Blijkmarkt 25
Zwolle, overijssel Nederland
+ Google Maps
Back to top button