Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jools Holland met KT Tunstall en Ruby Turner naar Zwolle

25 februari-19:30 - 23:30

€29 – €49

Zwolle – Dinsdag 25 februari verzorgt Jools Holland een avondvullende show in de Hemminkzaal van Odeon. De zanger, televisiepresentator, bandleider en pianist pur sang is al meer dan 25 jaar een vaste waarde op BBC2 met het tv-programma Later… with Jools Holland waarin hij muzikale grootheden uit uiteenlopende genres interviewt en presenteert. Voor de show in Zwolle zal hij o.a. worden bijgestaan door KT Tunstall en Ruby Turner. Kaartverkoop is reeds gestart.

In Later.. with Jools Holland ontvangt de Engelse Julian Miles (Jools) Holland al meer dan 25 jaar zowel bekende als aanstormende artiesten in zijn show op BBC2. Het programma wordt ook wel gezien als een van de invloedrijkste muziekprogramma’s ter wereld en heeft o.a. bijgedragen aan de doorbraak van artiesten als Adele en Ed Sheeran.

’s Werelds bekendste ‘boogie woogie’ pianist heeft een rijke muzikale carrière op zijn naam staan. In 1979 scoorde hij een grote hit met zijn postpunkband Squeeze. Eind jaren 80 richtte hij de The Jools Holland Big Band op wat uiteindelijk de Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra werd. Tijdens deze avond vol pop, rock, blues, soul en natuurlijk boogie-woogie ontvangt Jools special guests KT Tunstall, Rudy Turner en anderen voor een swingende show.

Gegevens

Datum:
25 februari
Tijd:
19:30 - 23:30
Kosten:
€29 – €49
Evenement Categorie:
Back to top button