Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Johannes de Heer-dienst

3 maart 2019-10:00

Gratis

Zwolle – Op zondag 3 maart 2019 organiseert Baptisten Gemeente Zwolle een bijzondere Johannes de Heer-dienst, om 10.00 uur aan de Burgemeester Drijbersingel 15 in Zwolle. Oude, vertrouwde liederen, begeleid door een moderne band. De dienst zit boordevol muziek, meezingers en geloofsbeleving voor alle leeftijden.

Samen zingen

De senioren van Baptisten Gemeente Zwolle organiseren de Johannes de Heer-dienst samen met kersverse voorganger Aernout de Jong. ‘Het is mooi hoe verschillende generaties aan zo’n dienst samenwerken,’ vertelt De Jong. ‘De senioren geven hun favoriete Johannes de Heer-liederen op, onze moderne band begeleidt de dienst. Generaties verbinden is erg belangrijk in een persoonlijke kerk als de Baptisten Gemeente Zwolle!’

Een hechte groep leeftijdsgenoten

Binnen Baptisten Gemeente Zwolle treffen de senioren elkaar al jaren tijdens hun eigen activiteitenmiddag. Eens per maand komen zij bij elkaar en beleven zij samen hun geloof. Het is een hechte groep met oog voor elkaar én voor anderen. En een groep die graag wat onderneemt.

Viering van het Avondmaal

Tijdens de dienst op zondag 3 maart viert de kerk ook het Avondmaal. Dit doet ze in de traditie die Jezus Christus leerde; het breken van het brood en schenken van de wijn als een teken van het lichaam en het bloed van Jezus. De Baptisten Gemeente Zwolle viert dit iedere eerste zondag van de maand. Gasten zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan het Avondmaal.

Praktische informatie

Inlopen kan vanaf 9.45 uur, om 10.00 uur begint de dienst. Voor fietsen en auto’s is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Gegevens

Datum:
3 maart 2019
Tijd:
10:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Kerkgebouw de Samenhof
Burgemeester Drijbersingel 15
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button