Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Jeugd van Tegenwoordig in december naar Hedon

8 december 2017-19:30 - 23:30

De populaire Amsterdamse band De Jeugd van Tegenwoordig komt in december naar Zwolle. Op vrijdagavond 8 december staan Vjeze Fur, Willie Wartaal, Bas Bron en Faberyayo in Hedon. De kaartverkoop voor het optreden van De Jeugd van Tegenwoordig start aanstaande woensdag 11 oktober om 12:00.

De Jeugd van Tegenwoordig is sinds hun doorbraak met Watskeburt?! in 2005 een constante factor geweest in het Nederlandse muzieklandschap. De band stond meerdere keren op Pinkpop, Lowlands en alle overige grote Nederlandse festivals en nam tijdens Noorderslag 2012 de Popprijs en bijbehorende bierdouche in ontvangst. De laatste jaren scoorde de band nog meerdere hits, speelde De Jeugd van Tegenwoordig in een uitverkochte Heineken Music Hall en ging Watskeburt?! – de musical de theaters in.

De band rondom Vjeze Fur, Willie Wartaal, Faberyayo en Bas Bron is een graag geziene gast in Zwolle. De Jeugd van Tegenwoordig stond meerdere keren op Bevrijdingsfestival Overijssel en speelde al een aantal keer voor een uitverkochte Hedon.

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 8 december
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:15 uur
Entree : € 26,50

Gegevens

Datum:
8 december 2017
Tijd:
19:30 - 23:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Back to top button