Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interactieve avond met Typhoon

29 mei 2019-20:15

€ 12

Op woensdag 29 mei is muzikant en houder van de Zwolse erepenning Typhoon de hoofdgast tijdens een nieuwe editie van Behind The Music in Hedon. Het is de derde editie van deze interactieve avond vol met uniek beeldmateriaal wat Hedon samen met videoplatform FaceCulture organiseert. In eerdere edities van Behind The Music waren de rappers Rico en Sticks al eens te gast. De kaartverkoop voor het optreden is van start gegaan Plato en online bij Hedon.

Typhoon is al jarenlang kind aan huis in Hedon en met zijn band een graag geziene gast in de mooiste zalen en op de grootste festivals. Met zijn tweede album Lobi da Basi brak de rapper in 2014 definitief door naar het grote publiek. “Het zal wel een verrassende avond worden aangezien Martin Kuiper van FaceCulture en ik ver teruggaan, en hij een interviewer is waarmee ik door de jaren heen veelvuldig leuke en open gesprekken heb gehad. Ik verwacht een unieke reis door de tijd, waarbij hoogte- en dieptepunten aan bod zullen komen.” aldus Typhoon die uitkijkt naar deze speciale avond.

In de aanloop naar de avond interviewt Kuiper een aantal prominente personen dichtbij Typhoon over de rapper. Fragmenten uit deze interviews worden op de avond zelf voor het eerst vertoond en zijn dus ook een verrassing voor Typhoon zelf. Alle beelden zullen de rode draad gaan vormen voor een interactieve avond met een grote rol voor het publiek. Een avond zonder taboes! Typhoon zal de avond afsluiten met een uitleg over hoe Zandloper tot stand is gekomen.

Behind the Music is een avondvullend interview programma waarin gasten aan de hand van beelden van oude FaceCulture-interviews en nieuwe interviews met gasten uit hun directe omgeving worden geïnterviewd. Bezoekers kunnen een intieme openhartige avond verwachten waarin ze de hoofdgast echt leren kennen. De gast sluit af met een kort optreden of een uitleg van een nummer. De avond duurt twee en een half uur en gasten krijgen ruimschoots de gelegenheid zelf ook vragen te stellen aan de hoofdgast.

Gegevens

Datum:
29 mei 2019
Tijd:
20:15
Kosten:
€ 12
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Back to top button