Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratiesessie: Fossielvrij Zwolle met Bouwe de Boer

19 september 2017-20:30 - 22:30

Zwolle – Hoe krijgen we Zwolle, Nederland, de wereld Fossielvrij? Bouwe de Boer (Energie Coördinator Leeuwarden & Duurzame 100) probeert in Friesland een antwoord te vinden op die vraag met Fossylfrij Fryslân. Eén tot en met veertien juli 2018 gaat Friesland geheel fossielvrij reizen. Er vloeit geen druppel benzine of diesel dus. Onmogelijk? Absoluut niet!

Friesland wil deze twee weken door over te gaan op alternatieve energie dit doel behalen. Denk bijvoorbeeld aan alle duurzame voertuigen, elektrische boten, energie neutrale huizen, fossielvrije festivals, fossielvrije bedrijven, scholieren die aan de slag gaan met energie, de zonnebootrace en uiteraard alle energie coöperaties die energie opwekken in het eigen dorp. Het is dus zeker mogelijk.

En als het in Friesland kan, waarom dan niet in Zwolle? Bouwe de Boer vertelt hoe hij deze megaklus wil klaren, laat zien dat een Fossielvrij Nederland binnen handbereik is en inspireert jou als inwoner van de regio Zwolle om aan de slag te gaan en het verschil te maken.

Gegevens

Datum:
19 september 2017
Tijd:
20:30 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Odeon
Blijmarkt 25
Zwolle, Nederland
+ Google Maps
Back to top button