Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatieavond voor bestuurskandidaten Waterschap Drents Overijsselse Delta

28 maart 2018-20:00 - 21:30

Waterschap kantoor Dokter van Deenweg 162 Zwolle

Zwolle – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) houdt op woensdag 28 maart een informatieavond voor belangstellenden die overwegen zich kandidaat te stellen voor de waterschapsverkiezingen in 2019. De bijeenkomst wordt gehouden in het waterschapshuis aan de dr. Van Deenweg 186 in Zwolle en duurt van 20.00 uur tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Tijdens de bijeenkomst is er aandacht voor de wijze van kandidaatstelling via politieke partijen of andere organisaties. Daarnaast komen taken en werkzaamheden van het waterschap aan bod. Ook presenteren medewerkers van het waterschap een aantal concrete situaties waarin het waterschapsbestuur besluiten moet nemen voor de dagelijkse praktijk.

Actief voor het waterschap

Als vervolg op deze informatieavond start op woensdag 11 april in Zwolle de cursus Actief voor het waterschap. De cursus biedt deelnemers die zich kandidaat willen stellen voor de waterschapsverkiezingen de gelegenheid een kijkje te nemen achter de schermen van Waterschap Drents Overijsselse Delta. Aanmelden voor deze cursus en de bijeenkomst kan via www.wdodelta.nl/verkiezingen.

Gegevens

Datum:
28 maart 2018
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
www.wdodelta.nl/verkiezingen

Locatie

Het Waterschapshuis
Dr. Van Deenweg 186
Zwolle, Overijssel Nederland
+ Google Maps
Back to top button