Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Help de overheid gaat digitaal

7 februari-10:00 - 12:00

Het doorgeven van een verhuizing aan de gemeente, of het aanvragen van een toeslag gaat tegenwoordig via internet. Ook over je belasting, kinderbijslag en pensioen kun je vrijwel alleen nog maar digitaal berichten ontvangen en versturen. Dat hoeft geen probleem te zijn als je weet wat je moet doen. De cursus Digisterker helpt daarbij, in maart start een nieuwe cursus.

Kosten en aanmelden cursus Digisterker

De cursus bestaat uit 3 dagdelen en wordt gegeven op de vrijdagochtenden 7, 14 en 28 februari van 10.00-12.00 uur bij Stadkamer Aalanden, Dobbe 23. De cursus is gratis, voor het werkboek en koffie/thee wordt 7,50 Euro gevraagd. Iedereen die kan omgaan met de computer of laptop én een e-mailadres heeft, kan zich aanmelden. Dit kan door te bellen naar Stadkamer 038-4257284 of te mailen naar medialab@stadkamer.nl. Je hoeft geen lid van Stadkamer te zijn om mee te mogen doen aan de cursus.

Veilig internetten

De gemeente Zwolle organiseert in samenwerking met Stadkamer de cursus Digisterker om deelnemers te leren hoe ze veilig overheidsdiensten via internet moeten gebruiken. Daarnaast wordt er geholpen met het aanvragen van een DigiD: de digitale handtekening.

Gegevens

Datum:
7 februari
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Back to top button