Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hedon Zwaar Nieuwjaar trapt 2020 af voor metal liefhebber

4 januari 2020-18:30 - 19:30

€22,00

Zaterdag 4 januari luidt Hedon Zwaar Nieuwjaar het jaar in voor de metal liefhebbers van Nederland. Het Zwolse indoorfestival heeft voor komende editie o.a. headliners Enthroned en Schammasch weten te strikken. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

De Belgische Black Metal giganten van Enthroned fungeren als headliner voor komende editie van Hedon Zwaar Nieuwjaar. De mannen zijn al sinds 1993 actief in de scene en kwamen vorig jaar (na een tussenpauze van 5 jaar) eindelijk met de opvolger van het briljante Sovereigns: Cold Black Suns. Volgens velen een van de beste black metal platen van 2019. Voor hun tour nemen ze de mannen van Schammasch (CH) en Caronte (IT) mee welke eveneens volop nieuwe tracks in hun trukendoos hebben.

Daarnaast komt de thrash metal band Inquisitor na 28 jaar weer naar Hedon. De extreme thrash metal van dit gezelschap is ranzig, hard, goor, intens, compromisloos, onorthodox, eigenzinnig en wordt, net als in de jaren negentig, met veel passie en energie gebracht.

De winnaars van de Dutch Metal Battle 2019 zijn ook aanwezig, TerraDown heeft melodische gitaren, strakke drums, zware bas en stevig gebrul. Dit is samen met de diversiteit binnen de nummers en het plezier op het podium het fundament van TerraDown.

Gegevens

Datum:
4 januari 2020
Tijd:
18:30 - 19:30
Kosten:
€22,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

hedon zwolle
zwolle, overijssel Nederland + Google Maps
Back to top button