Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hedon Academy met Grammy-winnares Femke Weidema uit Nashville

19 november 2019-19:00 - 21:00

Dinsdag 19 november wordt er een speciale editie van de Hedon Academy in Hedon georganiseerd. Op deze avond geeft producer en songwriter Femke Weidema een masterclass over de muziek business in Nashville. De avond is gratis toegankelijk voor muzikanten en geïnteresseerden. Songwriters die graag feedback van Weidema willen ontvangen op hun materiaal kunnen dit vooraf insturen via songwriters@hedon-zwolle.nl.

Weidema komt oorspronkelijk uit Nederland maar woont in Nashville. Ze werkte samen met Liz Rose, Babyface, Stevie Nicks en Mary J Blige en boekte hiermee succes. De songs waar ze als producer/writer aan heeft meegewerkt hebben in totaal 45M streams binnengehaald in de afgelopen twee jaar. Ook won Femke al een ASCAP Award en een Latin Grammy voor haar verdiensten als producer/songwriter.

Hedon beursband Micah & Julia
Ook werkt Femke graag met jonge getalenteerde songwriters. Zo nodigde ze het Zwolse singer-songwriters duo Micah & Julia uit om samen te werkten aan hun nieuwe album en de studio in te gaan in Nashville. Het eerste resultaat, de single 2, is nu te beluisteren via Spotify!

Gegevens

Datum:
19 november 2019
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

hedon zwolle
zwolle, overijssel Nederland + Google Maps
Back to top button