Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Halve Finale Grote Prijs van Nederland in Hedon

22 maart 2018-19:00 - 23:30

€9,50

Zwolle – Op donderdag 22 maart is Hedon het toneel voor de halve finale van De Grote Prijs van Nederland. De Grote Prijs startte het jaar met een reeks van negen kwartfinales waarvan twaalf acts zich hebben weten te plaatsen voor de halve finale in Zwolle.

Bands die zich hebben weten te plaatsen voor deze halve finale zijn: Maeve, Amartey, Small Town Bandits, Vikings in Tibet, Tom de Visser, YVI, Camilla Blue, WARD, Rey Tranquilo, Auraphilly, Dubbelfroes en Zino Chaves. De laatste twee acts zijn afkomstig uit Zwolle en spelen een thuiswedstrijd. Anders dan voorgaande jaren komen dit jaar de halve finalisten uit verschillende genres op één podium bij elkaar. Hierdoor staat er voor elke muziekliefhebber wel een leuke band op het podium.

De overige halve finales vinden plaats in Qfactory te Amsterdam en de Effenaar in Eindhoven. De Grote Prijs van Nederland is de grootse en langslopende nationale muziekcompetitie. De finales vinden jaarlijks plaats in Paradiso en De Melkweg in Amsterdam. In het verleden wonnen acts als Eefje de Visser, Roosbeef, Nobody Beats The Drums, Green Lizard, Raymtzer, Typhoon, Brainpower en Junkie XL al eens in een van de categorieën.

Locatie: Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer: Donderdag 22 maart
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Entree: € 9,50

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Gegevens

Datum:
22 maart 2018
Tijd:
19:00 - 23:30
Kosten:
€9,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Hedon
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button