Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Grote Zwolle Quiz 2018

1 februari 2018-19:15 - 22:30

Zwolle – Op donderdag 1 februari 2018 organiseert de Zwolse Historische Vereniging in samenwerking met het HCO de Grote Zwolle Quiz 2018. De quiz bestaat uit vragen over de geschiedenis van Zwolle, maar ook over het recente verleden. De deelnemers kunnen onder andere vragen verwachten over Zwolse straten en buurten, beroemde Zwollenaren, sport, kunst, bedrijvigheid, oorlogen en natuur. Kortom: een brede belangstelling voor alles wat in heden en verleden met Zwolle te maken heeft, strekt tot aanbeveling. Quizmaster is, net als in 2015, Frank Inklaar.

Net als bij een pubquiz wordt in teamverband gespeeld. De teams bestaan uit minimaal twee en maximaal vier personen. De deelnemers kunnen zich als team aanmelden, maar ook individueel. Wie zelf geen team kan samenstellen, wordt op de avond van de quiz in een team met andere individuele deelnemers ingedeeld.

Er zijn ook weer mooie boekenprijzen te winnen. De quiz vindt plaats in het gebouw van Historisch Centrum Overijssel aan de Van Wevelinkhovenstraat in Zwolle. De inloop, met koffie en thee, is vanaf 19.15 uur. De aanvang van de quiz is om 19.45 uur. De deelname is gratis!

De deelnemers kunnen zich als team óf individueel aanmelden door een mailtje te sturen naar info@zwolsehistorischevereniging.nl. Tijdige aanmelding is aan te bevelen in verband met het vastgestelde maximum aantal teams.

Gegevens

Datum:
1 februari 2018
Tijd:
19:15 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Historisch Centrum Overijssel
Van Wevelinkhovenstraat 1
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button