Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GroenLinks organiseert Karavaan in Zwolle-Zuid

3 maart 2018-11:00 - 16:00

GroenLinks

Zwolle – Op 3 maart organiseert GroenLinks Zwolle de Karavaan in Zwolle-Zuid. De Karavaan is een culturele tocht met mooie verhalen uit de stad en de wijk. Om 11.00 uur staat de stoet stil bij Winkelcentrum Zwolle-Zuid en om 13.30 uur in het park de Schellerdriehoek; twee markante plekken in de wijk.
Daar gaan we de bekende en grote verhalen verbinden met de kleine persoonlijke verhalen van de inwoners van Zwolle Zuid. We bieden hiervoor een podium aan de alle inwoners. Kom je ook een verhaal op het podium met ons delen? Of wil je liever luisteren? Je bent van harte welkom.

De verhalen worden in beeld gebracht en muzikaal omlijst. Zo verbinden we het heden en verleden met elkaar en kijken we samen naar de toekomst. Zwolle is tenslotte van ons allemaal. Onder andere Stan Fritschy (foto) en Guus Puylaert vertellen een bijzonder verhaal. GroenLinks lijsttrekker Sylvana Rikkert interviewt enkele bewoners van de wijk. Muzikale begeleiding is er van Jasper Deen.

De presentatie is in handen van GroenLinks kandidaat Patrick Pelman. Kom ook! Wil je zelf een verhaal komen vertellen over Zwolle Zuid? Meld je dan aan bij Norman Finies via n.finies@groenlinkszwolle.nl.

Gegevens

Datum:
3 maart 2018
Tijd:
11:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

Winkelcentrum Zwolle Zuid
Van der Capellenstraat 158
Zwolle, Overijssel 8014 VZ Nederland
+ Google Maps
Back to top button