Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Goudsteeg21 presenteert The Sonic Dawn (DK) op 9 december in Eureka

9 december 2019-21:30

€7,00

Maandagavond 9 december speelt het Deense psychedelische trio The Sonic Dawn in het Zwolse Eureka. Het concert wordt georganiseerd door Goudsteeg21, begint om half tien en de entree bedraagt slechts zeven Euro.

The Sonic Dawn

Realiteit is tijdelijk en daar helpen de sterke melodieën en het verrassende geluid van The Sonic Dawn je aan herinneren. Bluesy retro psych rock met hier en daar een vleugje folk, van tijd tot tijd doet het je denken aan de muziek van Cream, Blue Cheer of zelfs The Jimi Hendrix Experience, een heus muzikale rollercoaster. De mannen hebben onder andere al opgetreden met Brant Bjork en Graveyard.

Dit voorjaar bracht The Sonic Dawn hun nieuwe album ‘Eclipse’ uit op het Heavy Psych Sounds label. Het werd enthousiast onthaald en kreeg vele lovende reacties. De catchy melodieën op dit album zijn welhaast bedwelmend met als resultaat een cinematografische reis in sonische technicolour. Een dampende ritmesectie met opzwepende solo’s van leadgitarist Emil Bureau.
Live kun je een wilde performance verwachten!

Kaartverkoop

Reserveren kan in de online store van Goudsteeg21 op www.goudsteeg21.nl.
Kaarten zijn tevens via mail verkrijgbaar bij Minstrel Sessions: info@minstrel.nl of telefonisch 038 4233419. Ook kunnen kaarten afgehaald worden in de winkel van Minstrel Music aan de Assendorperstraat 95 in Zwolle.

Goudsteeg21

Het concert van Sonic Dawn is alweer het vierde concert dat Goudsteeg21 dit seizoen organiseert. Goudsteeg21 zoekt naar een vaste plek voor haar concerten. Die is nog niet voorhanden. Vandaar dat de concerten steeds op wisselende locaties plaatsvinden. Om op de hoogte te blijven kunnen geïnteresseerden zich abonneren op de nieuwsbrief (via www.goudsteeg21.nl) of door de Facebookpagina van Goudsteeg21 een like te geven.

Gegevens

Datum:
9 december 2019
Tijd:
21:30
Kosten:
€7,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Zwolse Eureka
Assendorperplein 9
Zwolle, overijssel 8012 TW Nederland
+ Google Maps
Back to top button