Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Goudsteeg21: Michael Baker (UK) treedt op in het Perrontheater

10 november 2019-21:30

€10

Zwolle – Zondagavond 10 november treedt Michael Baker op in het Perrontheater aan de Westerlaan 9 in Zwolle (bij het NS-station). Het concert wordt georganiseerd door Goudsteeg21, begint om 21:30 uur en de toegang bedraagt 10 euro.

Michael Baker is een Anglo-Franse singer-songwriter uit Zuidoost-Engeland, momenteel opererend vanuit Londen. Afgelopen maart verscheen zijn tweede album ‘Salt’, gemixt door Oliver Baldwin (Aldous Harding/First Aid Kit) en gemasterd door Pete Maher (Damien Rice, Jack White). De muziek krijgt al enthousiaste support van mensen als Tom Robinson (BBC6 Music).

De vele optredens waarin Michael Baker zijn talenten als solo artiest kon perfectioneren en zijn nieuwe projecten en samenwerkingen maken dit jaar tot een jaar vol nieuwe uitdagingen.
Dit heeft mede geleid tot deze tour met een zeskoppige band. De tekstueel poëtische en rauw eerlijke songs worden omlijst door weelderige melodieën en krachtige harmonieën en worden bijzonder geïnspireerd uitgevoerd door het collectief van multi-instrumentalisten. Invloeden variëren van Bon Iver, Johnny Cash, John Martyn, Nick Cave, Ray la Montagne tot Ben Howard.

Het concert van Michael Baker is het derde concert dat Goudsteeg21 dit seizoen organiseert. Goudsteeg21 zoekt naar een vaste plek voor haar concerten. Die is nog niet voorhanden. Vandaar dat de concerten steeds op wisselende locaties plaatsvinden. Om op de hoogte te blijven kunnen geïnteresseerden zich abonneren op de nieuwsbrief (via www.goudsteeg21.nl) of door de Facebookpagina van Goudsteeg21 een like te geven.

Kaartverkoop
Reserveren van kaartjes kan online op www.goudsteeg21.nl of via Minstrel Music:
info@minstrel.nl | www.minstrel.nl | tel: 038-4233419

Gegevens

Datum:
10 november 2019
Tijd:
21:30
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

het Perrontheater
Westerlaan 9
zwolle, overijssel Nederland
+ Google Maps
Back to top button