Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fototentoonstelling over huiselijk geweld

11 december 2017 - 18 december 2017

Zwolle – Om aandacht te vragen voor het melden van vermoedens van huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling organiseert de gemeente Zwolle een fototentoonstelling. Op maandag 11 december wordt de foto-expositie om 16:00 uur officieel geopend door wethouder Eefke Meijerink. Iedereen is welkom om de fototentoonstelling te bekijken.

Fototentoonstelling

De tentoonstelling bestaat uit levensgrote foto’s van mensen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld. In Zwolle is de fototentoonstelling te zien van 11 tot 18 december 2017. De foto-expositie is buiten en gratis te bekijken. De locatie is Achter de Broeren, tegenover Waanders.

In gesprek

Van 12 december tot en met 17 december van 12:00 en 14:00 uur zijn ervaringsdeskundigen en medewerkers van onder andere Veilig Thuis, Kadera en het Sociaal Wijkteam Zwolle aanwezig. Bezoekers kunnen met hen in gesprek.

Huiselijk geweld

Wethouder Eefke Meijerink: ‘Iedere zes minuten komt ergens in Nederland een melding van huiselijk geweld binnen. Iedereen kan er mee te maken krijgen. De drempel om hulp te zoeken is vaak hoog. Mensen die te maken hebben met huiselijk geweld zijn vaak onzeker: zie ik het wel goed? wat zijn de gevolgen voor mij en anderen als ik hulp zoek? Met deze tentoonstelling willen we aandacht vragen voor het belang van het melden van vermoedens van huiselijk geweld. Jouw zorgen delen is een belangrijke eerste stap!

Gegevens

Begin:
11 december 2017
Einde:
18 december 2017
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Back to top button