Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ferocious Dog naar Hedon

25 november 2018-19:30 - 21:30

€12,50

Zwolle – Gisteravond gaf de folkpunkband uit Warsop, Nottinghamshire een liveshow op Lowlands, op zondag 25 november keert Ferocious Dog terug naar Nederland voor een optreden in Hedon. De band is alweer 30 jaar actief maar dat zou je niet zeggen als je ze met jeugdige energie live aan het werk ziet. In de lijn van genregenoten Dropkick Murphys en Flogging Molly speelde de band eerder al op Glastonbury en dit jaar op Bevrijdingsfestival Overijssel.

Robin Hood

De zeskoppige Ferocious Dog heeft dezelfde maatschappelijke opvattingen als Robin Hood, het politieke geweten van Che Guevara en de strijdbaarheid van The Clash. Muzikaal zijn ze volgens eigen zeggen beïnvloed door bands als Levellers, Stone Roses, The Dubliners, Rage Against The Machine, The Pogues, Dropkick Murphys, Bob Marley en The Specials.

Fooddrops

De muzikanten van Ferocious Dog observeren, net als hun genoemde muzikale helden, politieke en sociale misstanden met een kritische blik en delen hun ongenoegen daarover in bevlogen muziek en songteksten. Daarbij is de band ook op andere maatschappelijke terreinen actief, zo organiseren ze bijvoorbeeld food drops samen met lokale voedselbanken in plaatsen waar ze optreden.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten kunnen worden gekocht bij Plato in Zwolle of worden besteld via onderstaande button.

kaartverkoop Ferocious Dog

Gegevens

Datum:
25 november 2018
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Hedon
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button