Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eindexamenoptredens ‘Kunst Muziek’ Van der Capellen

8 februari 2018-19:30 - 23:00

Foto: PR OOZ, Eindexamen Muziek - Capellen 2015

Zwolle – Donderdagavond 8 februari organiseren de Van der Capellen ‘Kunst Muziek’ examenleerlingen, vanaf 19.30 uur, het ‘Kunst Muziek Eindexamen, editie 2018’ in het Deltion College in Zwolle.

De havo en atheneum examenkandidaten ‘Kunst Muziek’ van Van der Capellen hebben een programma samengesteld dat je alle de uithoeken van de muziek laat zien; een reis van Rachmaninoff via Kensington naar Metallica. Het gaat een prachtige avond worden, met naast de examenoptredens een zwaar groovende bijdrage van de huidige vierdejaars Kunst Muziek-leerlingen. De muzikale avond wordt georganiseerd in samenwerking met de opleiding Podiumtechniek & Audiovisuele Productie van het Deltion College.

Wie wel eens wil zien waartoe het vak ‘Kunst Muziek’ op Van Capellen je brengt is van harte welkom! Hetzelfde geldt voor muziekliefhebbers, theaterbezoekers en fans van de optredende leerlingen.
Kaarten à € 5,- kunnen gereserveerd worden via j.dejong@ooz.nl en kunnen aan de kassa ter plaatse contant afgerekend worden: Theater Olijf, Deltion College, Mozartlaan 15 in Zwolle

Muziek op Van der Capellen

Voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in muziek biedt Van der Capellen de Muziekstroom (klas 1 t/m 3, alle niveaus) en in klas 4, 5 en 6 van de havo en atheneum het keuzevak ‘Kunst Muziek’. De muziekopleiding op Van der Capellen biedt een degelijke voorbereiding op het conservatorium.
Componeren, tekstschrijven, samenspelen, optreden: al deze aspecten komen aan bod. Ook zaken als muziektheater, arrangeren en muziektheorie passeren de revue. Meespelen in het Van der Capellen Schoolorkest (meer dan dertig leden) en optreden in het buitenland hoort er allemaal bij. Het vinden en ontwikkelen van muzikale creativiteit, dat is het doel!

Klik hier voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
8 februari 2018
Tijd:
19:30 - 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Deltion College
Mozartlaan 15
Zwolle, Overijssel 8031 AA Nederland
+ Google Maps
Back to top button