Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eerste Maple Festival van de Creatieve Coöperatie

23 juni 2018-15:00 - 22:00

Zwolle – Op zaterdag 23 juni organiseert de Creatieve Coöperatie de eerste editie van het Maple Festival! Ondernemers uit de creatieve industrie zetten hun deuren open voor publiek en laten zien wat zij doen. Buiten geniet je van een hapje en drankje tijdens optredens van o.a. Aïrto en Aquarii.

Open ateliers, demonstraties en workshops

Op deze dag worden alle zintuigen geprikkeld! Tijdens het Maple Festival laten creatieve ondernemers en studenten letterlijk zien wat ze in huis hebben. Met open ateliers, demonstraties en diverse workshops.

Foodtrucks, een dj en liveoptredens

Vinyl Mobiel en o.a. Aïrto en Aquarii zorgen voor de muzikale omlijsting op het buitenterrein. Esta Loco zorgt met 2 foodtrucks voor heerlijk eten op het zomers terras. Hettinga Bier tapt diverse ambachtelijke bieren, Feest & Culinair verzorgt verkoelende drankjes en Kaldi Mobiel schenkt heerlijke koffie en thee. Voor de kinderen zijn er knutselactiviteiten en games.

Alle sectoren van de creatieve industrie

De Creatieve Coöperatie aan de Esdoornstraat 3 is dé broedplaats voor creatieve ondernemers en studenten in Zwolle. Ze biedt werkplekken en ateliers aan ondernemers uit de creatieve sector en aan studenten van uiteenlopende opleidingen. Alle sectoren van de creatieve industrie zijn vertegenwoordigd. De samenstelling is divers: van starters tot zzp’ers en van flexwerkers tot gevestigde bedrijven.

Kijk voor meer informatie op creatievecooperatiezwolle.nl/agenda/maple-festival/.

Gegevens

Datum:
23 juni 2018
Tijd:
15:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Maple Festival
Esdoornstraat 3
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button