Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Een levendig gesprek met singer-songwriter Bertolf Lentink

16 oktober 2019-19:30 - 23:30

€5

Zwolle – Op woensdag 16 oktober is Bertolf Lentink te gast bij afdeling Zwolle en Omstreken van het Humanistisch Verbond. Bertolf is nationaal en internationaal bekend als zanger, gitarist en componist van zijn eigen liedjes. In de tien jaar die zijn verstreken sinds hij in 2009 zijn eerste soloplaat uitbracht (For Life) heeft hij zich gevestigd als een van de beste singer-songwriters van Nederland. Zijn vijfde plaat (Big Shadows of Small Things) verscheen begin 2019 en kreeg wederom goede recensies in vele landelijke media.

Bertolf tourde al vaak het land door. Voorafgaand aan zijn solocarrière in de band van Ilse de Lange, daarna onder eigen naam én met de tributeband Her Majesty. Hij combineert een stevige live-reputatie met een ongekende creativiteit: naast vijf solo-albums schreef hij ook liedjes voor andere artiesten als Roel van Velzen en Miss Montreal. Hij beheerst verschillende instrumenten, naast de gitaar speelt hij o.a. ook mandoline, banjo en piano.

De avond zal een ‘Zomergasten’-achtige opzet hebben. De rode draad wordt gevormd door een gesprek met Bertolf over een aantal van zijn invloeden (o.a. Bluegrass en de Beatles), dit aan de hand van korte video’s. Daarnaast horen we Bertolf natuurlijk live, met uitvoeringen van bekende én minder bekende nummers van hemzelf en van andere artiesten.

Wat bezielt Bertolf? We horen er meer over op woensdagavond 16 oktober. Deze lezing belooft een mooie combinatie op te leveren van muzikale hoogstandjes en een goed inhoudelijk gesprek.

Gegevens

Datum:
16 oktober 2019
Tijd:
19:30 - 23:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Locatie

Stadkamer, Centrum Zwolle
Zeven Alleetjes 1a
Zwolle, Overijssel 8011 CV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
038 421 7278
Site:
https://stadkamer.nl/
Back to top button