Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Een extra babyconcert in Hedon!

7 oktober 2018-14:30 - 17:00

€17,00

Zwolle – Vanwege grote belangstelling voor de twee eerder aangekondigde Babyconcert op zondag 7 oktober in Hedon, heeft het Zwolse poppodium nog een extra concert toegevoegd op de dezelfde dag. De eerste twee concerten zijn inmiddels uitverkocht, het derde concert vindt plaats om 14:30u. Het babyconcert is een unieke muzikale belevenis waarbij baby’s worden meegenomen in een wereld van muziek, licht en kleuren.

Bij het babyconcert worden muziek en spel helemaal afgestemd op de mogelijkheden en interesses van de allerkleinsten (4 tot 14 maanden – kruipers). In de veilige aanwezigheid van papa of mama wordt onder professionele begeleiding van Daniella Snijders, een geborgen sfeer gecreëerd. Een babyconcert is samen met je kind van heel dichtbij muziek, instrumenten en materialen beleven. Niet passief, maar gericht op interactie. De muziek wordt live gespeeld door de musici van strijkkwartet Amarens. Daniella zingt eenvoudige liedjes uit alle windstreken waarbij de ouders actief mee kunnen doen. De baby’s mogen zelf muziek maken met bellenkransen en spelen met gekleurde dansdoekjes of bellenblaasbellen.

Na afloop van het concert mogen de baby’s de instrumenten van dichtbij bekijken. Er is ruimte voor 25 baby’s en één begeleider per concert. Overige gasten mogen langs de kant meekijken. Het Babyconcert komt tot stand in samenwerking met Doomijn.

Koop hier je kaartjes!

Gegevens

Datum:
7 oktober 2018
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€17,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
www.hedon-zwolle.nl

Organisator

Het Doomijn
Telefoon:
(038) 421 45 21
E-mail:
klantadvies@doomijn.nl
Site:
https://www.doomijn.nl/

Locatie

Hedon
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button