Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dubbele dosis trippy grooverock in Jacks Music Bar

12 mei 2018

Zwolle– In rockcafé Jacks Music Bar in Zwolle spelen zaterdag 12 mei de muzikale geestverwanten The Good Hand (70’s powerrock en psychedelica) & Orange Glow (groovende psychedelische postrock). Van beide bands verscheen recent een nieuw album. The Good Hand presenteerde dit in een bomvol Hedon, waardoor niet iedereen naar binnen kon. Zaterdag een herkansing met gratis entree.

De postrockers van Orange Glow lanceerden recentelijk hun nieuwe (3e) album Have a safe trip, dear en komen met dit album voor het eerst naar Zwolle. Zij hebben het roer flink omgegooid: muzikaal, in de manier van werken, opnemen, live (met VJ) en met een nieuwe releasevorm: volledig online, maar wel met opvallende fysieke artwork die grotendeels bestaat uit ansichtkaarten.

Het trio heeft zichzelf de afgelopen twee jaar volledig opnieuw uitgevonden: individueel en als band. Het resultaat is een nieuw album vol psychedelische postrock met elementen van stoner, krautrock, spacerock en artcore uit de roots van de drie bandleden. Groovend, eigenzinnig en trippy.

Gegevens

Datum:
12 mei 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Jacks Music Bar
Sassenstraat 29
Zwolle, Overijssel 8011 PA Nederland
+ Google Maps
Back to top button