Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dubbelconcert van Jaimi Faulkner en Alasca in Hedon

2 december 2018-20:30 - 23:30

€14,50

Zwolle – Op zondag 2 december geven singer-songwriter Jaimi Faulkner en indieband Alasca een concert in Hedon. Jaimi Faulkner staat bekend om zijn sublieme gitaarspel en warme soulstem waarmee hij inmiddels een hechte band heeft opgebouwd met Nederland. AlascA is één van Nederlands meest verfijnde Indiebands en weet met aandacht van DWDD, BBC en als support van niemand minder dan Sinead O ‘ Connor een steeds grotere fanschare aan zich te binden.

Man van de wereld

De Australische Jaimi Faulkner is een man van de wereld. De jonge singer-songwriter houdt van reizen en deelt de ervaringen die hij zo opdoet graag met het publiek. Zijn laatste plaat Back Road is zijn vierde Europese album, waarin Jaimi terugkeert naar de rootsy rock-’n-roll en Americana uit zijn vroegere werk.

Best bewaard geheim

Alasca kan met recht worden gezien als een van Nederlands best bewaarde geheimen. De eerste twee albums van de indieband, het folky debuut “Actors & Liars” uit 2012 en het meer rammelende door Ennio Morricone geïnspireerde “Prospero” uit 2015 ontvingen unanieme lof in zowel binnen- als buitenland. Singles van beide albums kregen airplay op BBC2, BBC6 en Radio 2, de band was herhaaldelijk te gast bij De Wereld Draait Door, werd uitgelicht in de BNN/Vara documentaire “Het Andere Geluid van Volendam” en speelde naast vele clubshows in Nederland (van Tivoli, Vera en Melkweg tot aan de grote zaal van Paradiso) meerdere tours in Duitsland, Italië én Engeland (van Deershed Festival tot aan een support voor niemand minder dan Sinéad O’ Connor in the Sage, Gateshead).

Gegevens

Datum:
2 december 2018
Tijd:
20:30 - 23:30
Kosten:
€14,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
www.hedon-zwolle.nl

Locatie

Hedon
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button