Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dialoog ‘wanneer ben je (on)geschikt voor werk?’

7 oktober 2019-19:00 - 22:00

Gratis

Tijdens de landelijke Week van de Toegankelijkheid organiseert Toegankelijk Zwolle diverse activiteiten, waaraan Zwollenaren kunnen deelnemen. Het motto dit jaar is ‘Lekker vrij! Doen wat je zelf wilt.’ Toegankelijk Zwolle zet zich in voor een toegankelijk en inclusief Zwolle, zodat mensen met een fysieke, auditieve, visuele en/of psychische beperking ook zo zelfstandig en volwaardig mogelijk mee kunnen doen in de samenleving.

Toegankelijk Zwolle toont de documentaire 80% Ongeschikt. De avond zal geopend worden door Mari Sanders, de filmregisseur en hoofdrolspeler in de documentaire. Na het gezamenlijk bekijken van de documentaire start gespreksleider Gerard Jan Mijnheer van de 8 Filosofen de dialoog. Want wie is er eigenlijk (on)geschikt voor werk en in welke mate? Onze samenleving is toch prima ingesteld op werknemers met een beperking? Wanneer heb je een beperking? Wat is werkzaam zijn? Zo maar wat vragen die deze avond voorbij kunnen komen, om met elkaar van gedachten te wisselen en misschien wel tot nieuwe inzichten te komen.

Bijzonderheden

Toegankelijk Zwolle heeft een voorbeeldfunctie wanneer het gaat om inclusieve en toegankelijke activiteiten te organiseren. De Stadkamer is rolstoeltoegankelijk, de documentaire is voorzien van ondertiteling en audiodescriptie. Ook is er een gebarentolk aanwezig.

Gegevens

Datum:
7 oktober 2019
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
View Evenement Website

Locatie

Stadkamer Centrum
Zeven Alleetjes 1a
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button