Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De verborgen kracht van…

19 februari 2018-19:00 - 22:00

€25,00

Zwolle – Hoe ga je als vrijwilligersorganisatie om met de grote diversiteit van vrijwilligers en het begeleiden van vrijwilligers met een psychische kwetsbaarheid?

Ook binnen jouw vereniging werken mogelijk vrijwilligers die op psychisch gebied veel achter de rug hebben. Soms kan deze problematiek voor de ander lastig zijn, bijvoorbeeld door onbekendheid met de problemen, door schaamte of taboe.

Tijdens deze training krijgen de deelnemers meer inzicht en inlevingsvermogen in verschillende (psychiatrische) achtergronden. Er zijn ervaringsdeskundigen aanwezig die hiervoor zijn opgeleid. Dé uitgelezen kans om vragen te stellen, nieuwsgierig te zijn en om je eigen vooroordelen onder de loep te nemen.

Deelnemers

De training ‘De verborgen kracht van…’ is bedoeld voor vrijwilligers van Zwolse maatschappelijke organisaties die werken met vrijwilligers met een psychische kwetsbaarheid.

Datum, tijd en locatie

De training ‘De verborgen kracht van…’ vindt plaats op maandag 19 en 26 februari 2018. De inloop van de bijeenkomsten is vanaf 19.15 uur, waarna de bijeenkomsten starten om 19.30 uur en duren tot +/- 22.00 uur. De locatie wordt uiterlijk twee weken voor aanvang van de training bekend gemaakt.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze training. Wel brengt de organisatie 25 euro per scholingsavond in rekening wanneer er niet wordt voldaan aan de algemene voorwaarden.

Vragen

Heb je nog vragen over deze training, neem dan contact op met Odelia Otten via o.otten@zwolledoet.nl of 038-8508382

Gegevens

Datum:
19 februari 2018
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€25,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Back to top button