Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Swingende Pepernoot

24 november 2019-15:00 - 17:00

€12,50

De dagen worden korter, buiten waait een gure wind. Binnen brandt de haard, drink je warme chocola en klinkt muziek voor ieder kind. Een heerlijke middag vol Sinterklaas activiteiten en muziek voor jong & oud

Voordat het JazzArt Orchestra van start gaat met een swingend Sinterklaas concert, gaat tekenaar Gerard de Bruyne in de foyer samen met alle kinderen inpakpapier tekenen en kleuren. Want daar kan de Sint niet genoeg van hebben.

Tijdens het swingende pepernotenconcert staat het JazzArt Orchestra onder leiding van niemand minder dan Sint Nicolaas! Zoevende saxen, knetterend koper en een stomende ritmesectie…als dat maar goed gaat! Tekenaar Gerard de Bruyne tekent live mee tijdens het concert.

Theatermaker Frank Groothof (bekend van Sesamstraat en Het Klokhuis) over Gerard de Bruyne:
“Ik werk nu al een paar jaar met Gerard en ik heb hem leren kennen als een zeldzaam inspirerende kunstenaar, altijd op zoek naar manieren om de zeggingskracht van zijn tekeningen te vergroten. Een andere bijzondere gave is, hoe hij via zijn tekeningen met kinderen weet te communiceren. Hij is als geen ander in staat om kinderen aan het tekenen te krijgen.”

Gegevens

Datum:
24 november 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Odeon
Blijmarkt 25
Zwolle, Nederland
+ Google Maps
Back to top button