Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Stad verbeeldt organiseert 3 werklabs & ateliers

31 januari - 21 maart

De Stad Verbeeldt organiseert in de Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1a, Zwolle, drie werklabs & ateliers voor amateurs en professionals. De deelnemers maken kennis met drie nieuwe technologieën om beeldverhalen te maken: multimediale producties, animaties en gaming.

1 februari 2020

Op 1 februari 2020 van 10.15 – 13.00 uur: ‘Multimediale producties maken’ met werk van Sjoerd Litjens en Margreet Vloon, fotograaf. Sjoerd Litjens heeft meegedaan met een project bij de Culturele Hoofdstad in Leeuwarden. In Iepen
Doar(p) gaat hij terug naar het dorp, waar hij als zesjarige jongen is komen wonen. Hij portretteert de bewoners op een authentieke wijze. Sjoerd presenteert het fotografisch en beeldmateriaal op basis van het boek Iepen Doar(p). Margreet Vloon heeft een fotoboek gemaakt met fotobeelden over haar ouders, waarbij Sjoerd Litjens het levensverhaal van Jan en Marietje Vloon heeft beschreven. Een mooi herinneringsdocument met fotobeelden en verhalen.

De deelnemers gaan tijdens deze bijeenkomst ook zelf aan de slag aan de hand van een kleine opdracht. Zij worden verzocht een eigen voorwerp mee te nemen, waar zij waarde aan hechten en betekenis heeft.

7 maart 2020

Op 7 maart 2020 van 10.15 – 13.00 uur: ‘Animaties’ met Elmer Kaan. Elmer Kaan werkt al meer dan 15 jaar aan professionele animatieproducties voor bedrijven en organisaties. Elmer neemt de deelnemers mee in de wereld van de animaties: van het idee tot het uitvoeren van een productie. Deelnemers leren vanuit een eenvoudig concept of idee te werken aan een kort verhaal, waarbij verschillende shots worden gemaakt rond een verhaallijn.

21 maart 2020

Op 21 maart 2020 van 10.15 – 13.00 uur: ‘Gaming’ met Teun Lucassen, docent en oprichter 038Games ICT Windesheim. Hij vertelt over de mogelijkheden van gaming in het onderwijs, de dienst- en hulpverlening. Teun neemt ons mee in de wereld van gaming en presenteert een aantal voorbeelden uit zijn eigen praktijk bij 038Games ICT Windesheim. Hoe komen games tot stand en hoe kun je een verhaallijn binnen een game ontwikkelen? Welk beeldmateriaal gebruik je daarbij?

KOSTEN: € 25,00 p.p. volwassenen en € 10,00 studenten per werklab & atelier.
AANMELDING: https://destadverbeeldt.nl/professionals -amateurs.

Gegevens

Begin:
31 januari
Einde:
21 maart
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Stadkamer Centrum
Zeven Alleetjes 1a
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button
Close