Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dahliavereniging bouwt insecten hotel

9 maart 2018-10:00 - 10 maart 2018-15:00

Gratis

Zwolle – Vrijdag 9 en zaterdag 10 maart is het NL-Doet Klussendag. De dahliavereniging gaat tijdens NL-Doet in tuin Weezenlanden aan de slag met het bouwen van een groot insecten hotel. Daarmee geven ze bijen, vlinders en andere insecten een nestelplek. Mensen die de dahliavereniging willen helpen zijn van harte welkom tussen 10 en 15 uur. Graag van tevoren een mail sturen naar loetvdh@home.nl, u ontvangt dan meer informatie.

Dahliavereniging Rondom De Peperbus heeft twee tuinen: een tuin aan de Ruusbroecstraat en een tuin aan de Leo Majorlaan. In de tuin aan de Leo Majorlaan wordt een insecten hotel gebouwd. Overigens is er dit tuinseizoen plek voor nieuwe leden. Voor informatie kijk op www.dahliazwolle.nl Als lid huur je één of meer bedden waarop je je eigen dahlia’s teelt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor het zaaien van snijbloemen en grassen. Tijdens de verenigingsavonden, in de Ruusbroecstraat op maandag en tuin Weezenlanden op dinsdag, gaan de leden wekelijks aan de slag in de verenigingstuin. Daar leer je in de praktijk meer over de teelt van dahlia’s, zoals het planten van de knollen, het bemesten en het dieven.

Gegevens

Begin:
9 maart 2018-10:00
Einde:
10 maart 2018-15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
www.dahliazwolle.nl

Locatie

Dahliavereniging Ruusbroecstraat
Ruusbroecstraat
Zwolle, Overijssel 8022 Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.dahliazwolle.nl
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close