Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert met Scott & Young

27 januari 2019-12:00

€12

Op zondag 27 januari is het intieme podium van Cultuurschip Thor voor Scott & Young. Het voorheen Zwolse, nu Utrechtse singer-songwritersduo zal een sfeervol Uurtje Cultuurtje vullen met eigen repertoire en materiaal van hun grootste inspiratiebronnen als Ane Brun en Simon & Garfunkel.

Lisanne de Jong en Michiel Schotanus treden al enige jaren samen of met een begeleidende band succesvol op als Scott & Young. Hun stemmen vormen een perfecte match, De chemie tussen Scott & Young is onmiskenbaar en het duo heeft inmiddels een authentieke stijl ontwikkeld. Hun muziek betovert, voert je mee en laat de tijd eventjes stilstaan. Pure, eigenzinnige luisterliedjes over de liefde en het leven, gekenmerkt door prachtige meerstemmige zanglijnen en poëtische teksten die moeiteloos tot de verbeelding van de luisteraar spreken. Het duo was al vaker te gast op Cultuurschip Thor en zorgt steevast voor bijzonder enthousiaste reacties van het publiek. hun subtiele songs ademen verstilling.
Isabelle Doodhagen – onlangs nog te beluisteren in de Thor-productie ‘Klassieke Muziek Paniek’ is de begeleidende violiste en Rik Elings speelt als gast enkele songs mee.

Het Uurtje Cultuurtje op zondag 27 januari met Scott & Young begint om 12.00 uur. Kaarten via de website van Cultuurschip Thor. Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 12,-

Gegevens

Datum:
27 januari 2019
Tijd:
12:00
Kosten:
€12
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Cultuurschip Thor
Telefoon:
038 460 4168
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cultuurschip Thor
Pletterstraat 24
Zwolle, Overijssel 8011 VG Nederland
+ Google Maps
Back to top button