Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert met Mart Hoogkamer

15 oktober-19:00 - 21:00

€26

Het belooft een superfeest te worden. Niet alleen Mart Hoogkamer treedt op, ook Django Wagner, de Zwolse Hazes Henri van Velzen, Henny Thijssen (winnaar The Voice Senior) en Patrick van Eijk uit Zwolle zijn van de partij. En laten we eerlijk zijn: na al die maanden zijn we wel toe aan een goed feessie!

Mart Hoogkamer komt naar Zwolle

Op 15 oktober kunnen we weer redelijk als vanouds van een avondje uit genieten. De show vol Nederlandstalige hits vindt plaats bij Theater Buitensoos en het muzikale spektakel wordt mede mogelijk gemaakt door MYpodium. De organisatie hanteert hetzelfde beleid als bijvoorbeeld Koninklijk Theater Carré. Je krijgt dus op volgorde van binnenkomst een zitplaats toegewezen.

Een kaartje voor het balkon of de tribune kost € 26,-. Wil je liever een mooie plek in de zaal bemachtigen? Geen probleem, deze tickets kosten € 31,- per stuk. Fijn om te weten: alle bedragen zijn inclusief servicekosten. De show start om 20.00 uur met een voorprogramma vanaf 19.00 uur. Genoeg tijd dus om alvast van een lekker drankje te genieten.

Zwemmen in Bacardi Lemon

Een echte tijger is niet te temmen. Daarom mag de nodige Bacardi Lemon uiteraard niet op deze avond ontbreken. Verder heeft de organisatie het thema ook op andere vlakken uitgerold. Hoe precies? Dat is maar op één manier te ontdekken. Er zijn iets meer dan zeshonderd kaarten beschikbaar, dus wacht niet te lang met bestellen.

Alle belangrijke details nog even op een rij:

  • Mart Hoogkamer / Django Warner / Henri van Velzen / Patrick van Eijk
  • Theater Buitensoos
  • Vrijdag 15 oktober
  • Zaal open vanaf 19.00 uur
  • Tickets verkrijgbaar vanaf € 26,-
Meer informatie

Gegevens

Datum:
15 oktober
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
€26
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

MYpodium
Telefoon:
0614300222
E-mail:
info@mypodium.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater Buitensoos
Stationsplein 1
Zwolle, 8011 CW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
038 426 0260
Bekijk de site van Locatie
Back to top button