Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert met Joost

7 februari 2019-20:00

€18,54

Op donderdag 7 februari staat de populaire rapper en (oud) YouTuber Joost in Hedon. De creatieve duizendpoot vergaarde landelijke bekendheid met zijn videokanaal maar heeft zich tegenwoordig volledig gericht op zijn muziek. De kaartverkoop voor het optreden is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Afgelopen augustus debuteerde Joost met het album ‘M van Marketing’ samen met rapper Donnie. De mediaduizendpoot heeft een goede band met Zwolle. Na afloop van zijn optreden tijdens de Bruisweken sprak hij de veelzeggende woorden: ‘Zwolle ik zou iedereen van jullie willen adopteren’. Joost stond eerder dit jaar al eens in een uitverkochte Kleine Zaal van Hedon en maakt nu de stap naar de Grote Zaal.

De voorprogramma’s zijn in handen van Rarri Jackson en Mick Spek. Rarri Jackson is een opkomende rapper uit de Eindhovense wijk Woensel bekend van zijn kleurrijke sound en dromerige teksten. Mick Spek is een opkomende artiest uit Katwijk die al produceerde voor rappers als Paul Sinha, Joost, en Donnie. De kaartverkoop voor het optreden is reeds van start gegaan.

Gegevens

Datum:
7 februari 2019
Tijd:
20:00
Kosten:
€18,54
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Hedon
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button