Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert met Jason Marsalis

15 januari 2019-21:30

€15

Zwolle – Op dinsdag 15 januari presenteert Cultuurschip Thor in samenwerking met het Jazz Art Orchestra een nieuw fenomeen: een StarrJazz Lecture Concert met de uit New Orleans overgevlogen drummer en vibrafonist Jason Marsalis. Dit Lecture Concert is een boeiende mix van jazzmuziek en jazzgeschiedenis. Marsalis heeft een enorme kennis van (jazz)muziek en staat bovendien, samen met de uit Zwolle afkomstige bassist Thomas Pol, garant voor een muzikale toelichting op topnivo.

Drummer en vibrafonist Jason Marsalis, woonachtig in New Orleans, is de jongste telg uit de wereldberoemde Marsalis familie. De broer van trompettist Wynton en saxofonist Branford zat op zesjarige leeftijd al achter zijn eerste drumkit. Kort na zijn universitaire studie stond Marsalis op het podium met grootheden als Lionel Hampton en Joe Henderson. De Marsalis familie leden, stuk voor stuk uitmuntende jazzmusici, staan bekend om hun muzikale kennis en de inspirerende wijze waarop ze deze weten over te brengen op nieuwe generaties. Grijp uw kans en kom alles te weten over jazz funerals, second line en de geschiedenis van New Orleans uiteraard op inspirerende en muzikale wijze toegelicht!

Er is geen pauze, wel een nazit! Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 15, – Kaarten via de website van Cultuurschip Thor.

Gegevens

Datum:
15 januari 2019
Tijd:
21:30
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
https://www.cultuurschipthor.nl/

Organisator

Cultuurschip Thor
Telefoon:
038 460 4168
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cultuurschip Thor
Pletterstraat 24
Zwolle, Overijssel 8011 VG Nederland
+ Google Maps
Back to top button