Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert met Jan Vayne en Adriaan Stoet

24 februari 2019-15:00

€ 12

Op zondag 24 februari presenteert Cultuurschip Thor een Uurtje Cultuurtje piano en viool door Jan Vayne en Adriaan Stoet. Een gevarieerd concert waarin het publiek muziek van Chopin tot Queen en van Bach tot de Beatles kan verwachten. Er is zelfs ruimte voor spontane verzoeknummers.

Pianist Jan Vayne behoeft nauwelijks nog introductie. Dat deze unieke creatieve pianovirtuoos in het verleden een muzikaal duo vormde met violist Adriaan Stoet is echter minder bekend. Beide Maestro’s wonen tegenwoordig op een steenworp afstand van elkaar in het mooie centrum van Zwolle.

Op Cultuurschip Thor zullen de twee muzikale vrienden het publiek graag tonen dat ze nog steeds als vanouds de sterren van de hemel spelen. Het geroutineerde tweetal kan putten uit een omvangrijk repertoire aan klassieke meesterwerken, filmthema’s en popsongs, waar ze op speelse wijze een eigen draai aan geven.

Het is niet ondenkbaar dat gastheer Rik Elings zich in het gebeuren zal mengen. Dat kan dan op piano, dwarsfluit of het ‘Procol Harum’ Hammondorgel uit 1966.

Het Uurtje Cultuurtje op zondag 24 februari met Jan Vayne en Adriaan Stoet begint om 15 uur. Het concert is al bijna uitverkocht. Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 12,- Kaarten via de website van Cultuurschip Thor.

Gegevens

Datum:
24 februari 2019
Tijd:
15:00
Kosten:
€ 12
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Cultuurschip Thor
Telefoon:
038 460 4168
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cultuurschip Thor
Pletterstraat 24
Zwolle, Overijssel 8011 VG Nederland
+ Google Maps
Back to top button