Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert met Henk Kraaijeveld

19 januari 2019-20:30

€15

Op zaterdag 19 januari presenteert Cultuurschip Thor een StarrJazz concert rond jazzvocalist Henk Kraaijeveld. Samen met zijn vierkoppige band presenteert hij zijn debuutalbum ‘Passengers’: songs over persoonlijke thema’s als liefde, eenzaamheid, macht en avontuur.

Henk Kraaijeveld is een veelzijdige jazzvocalist/songwriter die meeslepende muziek samenbrengt met sterke teksten en verrassende improvisaties. Kraaijeveld laat zich o.a. beïnvloeden door Sting en Coltrane, maar schuwt ook klassieke elementen niet. Begin 2013 won Henk Kraaijeveld zowel de jury- als publieksprijs bij het Nederlands Jazz Vocalisten Concours in Zwolle. De jury roemde zijn relaxte manier van optreden en zijn imposante stembereik. Kraaijeveld brengt samenspel op het scherpst van de snede, spatzuiver en met bijzonder spannende solo’s. Met Daan Herweg (Docent ArtEZ) piano en co-composer, Tobias Nijboer (FUSE) contrabas, Joan Terol Amigo drums en Paul van der Feen (Metropole Orkest) saxen.

StarrJazz met Henk Kraaijeveld op zaterdag 19 januari begint om 20.30 uur. Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 15, – Kaarten via de website van Cultuurschip Thor

Gegevens

Datum:
19 januari 2019
Tijd:
20:30
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://www.cultuurschipthor.nl/

Organisator

Cultuurschip Thor
Telefoon:
038 460 4168
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cultuurschip Thor
Pletterstraat 24
Zwolle, Overijssel 8011 VG Nederland
+ Google Maps
Back to top button