Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert met gospelkoor Response

9 februari 2019-20:00

Gratis

Zaterdag 9 februari 2019 hopen het gospelkoor Response uit Zwolle en het dubbel mannenkwartet Double-Four uit Hattem gezamenlijk een concert te geven in de Grote of Andreaskerk in Hattem. Beide koren hebben elkaar in 2017 ontmoet tijdens een kerstoptreden in het ziekenhuis Isala in Zwolle. Na dit optreden zijn er gegevens uitgewisseld en is er een idee ontstaan om samen een concert te gaan geven.

Response is een gospelkoor uit Zwolle. De naam Response betekent “Weerklank” en dit geeft aan waar zij met hun koor voor staan: De grote liefde van God die “weerklank” gevonden heeft in hun harten. Daarvan willen zij zingen en zo uiting geven van hun dankbaarheid voor de verlossing door Jezus Christus.

Double-Four is een dubbel mannenkwartet wat over het algemeen a capella 4-stemmig zingt. Zij zijn vier jaar terug gestart als een gelegenheidskoor met 8 neven. Twee neven zijn gestopt maar deze plekken zijn ingenomen door twee vrienden. Over het algemeen zingen zij geestelijke liederen van psalmen en opwekking tot Negro`s. De belangrijkste drijfveer is het groot maken van Jezus Christus en God onze Vader.

Response en Double-Four hebben samen de intentie om de Naam van God groot te maken door muziek en zang. En dat dit op verschillende manieren kan, laten zij horen op zaterdag 9 februari 2019. Beide koren zullen hun eigen repertoire laten horen, maar zij zullen ook een paar nummers samen zingen. Het belooft een afwisselend concert te worden.

De toegang is gratis, maar er is wel een deurcollecte. En die komt in zijn geheel ten goede aan de renovatie van de Andreaskerk.

Het concert begint om 20.00 uur in de Grote of Andreaskerk op het marktplein in Hattem. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Gegevens

Datum:
9 februari 2019
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Andreaskerk
Markt 2
Hattem,
+ Google Maps
Site:
https://www.pknhattem.nl/
Back to top button