Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert met Dubbelgreep

22 juni 2019-16:30

€ 5

Op zaterdag 22 juni vindt weer de grote avond van Dubbelgreep plaats. Locatie is dit jaar de Oosterkerk aan de Bagijnesingel 17A te Zwolle. De avond begint om 19:00 uur.

Traditiegetrouw wordt het een avond met veel variatie in muziekstukken, ensembles en natuurlijk weer het Dubbelgreep junior orkest onder leiding van Marian Rauh. Rode draad tijdens de avond is dit keer het verhaal van Phillipo de vleugel:

Phillipo de Vleugel wil ’s avonds een concert geven maar hij heeft nog geen muziek, Hij heeft een melodietje maar daar moet nog iets bij, iets met bassen misschien, en iets springerigs. Hij zoekt ook nog de ideale pianist en dat is niet zo makkelijk er zijn er zoveel, en dan ook nog voor dezelfde avond.

De leerlingen en docenten van Dubbelgreep zijn er in geslaagd een zeer gevarieerd programma samen te stellen want naast de piano komen ook viool, zang, gitaar, accordeon, klarinet , harp saxofoon en dwarsfluit de zoektocht van Phillipo ondersteunen.

Toegangskaarten zijn alleen aan de zaal verkrijgbaar (vanaf 18:30 uur) en kosten €5,- voor iedereen (ongeacht leeftijd). Leerlingen van Dubbelgreep hebben gratis toegang, u bent van harte welkom!

Dubbelgreep is bijna 30 jaar actief in Zwolle en bestaat uit een groep van 16 (gediplomeerde) muziekdocenten. Het muziekonderwijs bestaat uit individuele lessen, maar er wordt regelmatig samengespeeld in (ad hoc) ensembles. Dubbelgreep biedt kwalitatief goed muziekonderwijs voor volwassenen en kinderen, zowel instrumentale lessen, als zanglessen zijn mogelijk. Er wordt gewerkt zonder wachtlijsten. Instromen kan gedurende het gehele jaar, al dan niet na een kennismakingsles.

Gegevens

Datum:
22 juni 2019
Tijd:
16:30
Kosten:
€ 5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Oosterkerk
Bagijnesingel 17a
Zwolle,
+ Google Maps
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close