Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Componist JACCO WYNIA brengt het thema klimaatverandering wel heel dichtbij huis met nieuwe muziek en optreden in de STATENZAAL

22 november 2019-22:00 - 23:30

€9,50

‘Climate Changes’ is de titel van de nieuwe EP van neo-klassieke componist, pianist en multi-instrumentalist Jacco Wynia. Op vrijdag 22 november geeft Jacco een uniek optreden in de Statenzaal waar hij stukken van de nieuwe EP en zijn eerder uitgekomen albums ‘Discomfort’ (2019) en ‘Miramare’ (2017) ten gehore zal brengen. Het pianoconcert begint om 20.00 uur en de toegang bedraagt € 9,50.

Het onderwerp klimaatverandering brengt Wynia samen met animator Bram Knol brengt tot leven in beeld en geluid. De ‘Climate Changes’ EP wordt gevormd door het drieluik ‘Strong Coming’, ‘Climate Changes’ en ‘No Way Round’ die Bram Knol verwerkte in de ‘Climate Changes’ animatievideo.
Jacco Wynia licht toe: “’Climate Changes’ is geen eindeloze discussie zoals we die we al te vaak tegenkomen, maar gewoon muziek en beeld die het thema tastbaar maken. Zodat de waarnemer zelf kan voelen wat het met hem/haar doet.”

Bekijk de video op Youtube: https://youtu.be/NEQzbZLoZGc.
‘Muziek gaat voor mij over verbinden. Verbinden met elkaar, met de natuur, en met jezelf’. Dit is het eerste wat je leest wanneer je op de website van Jacco Wynia terecht komt. Dit wordt tastbaar op verschillende manieren: door de videoclips en foto’s die gemaakt zijn van pianospel in de natuur. Door een persoonlijke videoserie over het thema ‘discomfort’. De EP ‘Climate Changes’ is een logisch vervolg op dit thema. Verbinden doet Jacco Wynia ook tijdens zijn live concerten.

Jacco Wynia live in de Statenzaal, georganiseerd door Hedon
Diezerstraat 80, Zwolle
Vrijdag 22 november 2019
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: € 9,50
Meer informatie en kaartverkoop: https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/26888/jacco-wynia

Gegevens

Datum:
22 november 2019
Tijd:
22:00 - 23:30
Kosten:
€9,50

Locatie

Statenzaal
Diezerstraat 80
Zwolle, Overijssel 8011 RJ Nederland
+ Google Maps
Back to top button