Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cibap Open Dagen op 31 januari en 1 februari

31 januari 2020 - 1 februari 2020

Op vrijdag 31 januari van 16.00 – 20.30 uur en zaterdag 1 februari van 10.00 – 14.00 uur zet het Cibap zijn deuren open voor toekomstige studenten, ouders en belangstellenden. Studenten en docenten tonen hun projecten en opdrachten in de verschillende studiefases. Van creatief vakman tot mediavormgever en van filmmaker tot ruimtelijk vormgever.

Het Cibap is wederom de beste creatieve vakschool van Nederland. Dat bleek uit de Keuzegids die deze maand uitkwam. Ontdek tijdens de Open Dagen hoe het Cibap werk maakt van creativiteit en welke keuzes je kunt maken binnen het aanbod van opleidingen. Duik onder in de wereld van virtual reality of laat je fotograferen door studenten in de fotostudio. Ga zelf aan de slag met de lasersnijder in de Ontwerpfabriek of maak een product van leer bij de opleiding creatief vakman.

Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om de open dagen te bezoeken, organiseert het Cibap ook voorlichtingsmiddagen, demo doe dagen en portfoliomiddagen. Meer informatie op: www.cibap.nl.

Gegevens

Begin:
31 januari 2020
Einde:
1 februari 2020
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Cibap
Nijverheidstraat 11
Zwolle, Nederland
+ Google Maps
Back to top button