Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cibap Graduates 2018

15 juni 2018-08:00 - 17:00

Zwolle – Vanaf 5 juli 2018 toont een groot aantal examenkandidaten hun eindwerk op diverse locaties in de binnenstad van Zwolle onder de titel ‘Cibap Graduates 2018’. Alle opleidingen waarvan dit jaar studenten afstuderen zijn vertegenwoordigd: Mediavormgever, Ruimtelijk Vormgever, Creatief Vakman, Specialist schilder, Filmmaker (AV) en fotograaf, Visueel DeSigner en Grafisch Ontwerper. Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten.

Museum De Fundatie

Per opleiding zijn drie studenten genomineerd voor de Cibap Talent Award. Hun werk is te zien in Museum de Fundatie.

Expositieperiode: 5 t/m 22 juli
Adres: Blijmarkt 20
Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11:00 – 17:00 uur

Transit (het voormalige politiekantoor aan de Lutteketraat)

Hier laat het Cibap zich in de volle bandbreedte zien. Het eindwerk van een deel van de examenkandidaten van alle opleidingen wordt hier geëxposeerd. Ook is er werk te zien van een aantal docenten.

Expositieperiode: 5 t/m 15 juli
Adres: Luttekestraat 35
Openingstijden: donderdag t/m zondag van 11:00 – 17:00 uur en op woensdag 11 juli van 11:00 – 17:00 uur.

Mini-pop-up-caravan-tentoonstellingen

Op een aantal pleinen in de binnenstad zijn er mini-pop-up-caravan-tentoonstellingen te zien.

PROTO

De eindexamenpresentaties zijn onderdeel van het festival PROTO. Dit vierdaagse festival vindt plaats van 5 t/m 8 juli en is een combinatie van eindexamententoonstellingen van creatieve opleidingen in Zwolle. Ook de Zwolse Architectuur Biënnale is onderdeel van PROTO. De opleiding Ruimtelijk Vormgever levert een bijzondere bijdrage hieraan in de Papenstraat (om de hoek bij Transit, klik hier voor de plattegrond van Zwolle met daarop de expositielocaties). In de eerste drie PROTO dagen is in het Fraterhuis op aantal momenten audiovisueel werk te zien van de studenten Ontwerp & Productie en Ontwerp & Media, samen met dat van studenten van andere opleidingen in Zwolle.

Gegevens

Datum:
15 juni 2018
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Back to top button